4 év Tibivel

 2010.09.28. 13:44

Bejegyzéseim többsége azt a 4 évet eleveníti fel amit együtt töltöttem Tibivel. 1997-ben ismerkedtünk meg a Mórában és egy ominózus szilveszteri bulin ( Reghös Bengegúz) Lóczi felkért táncolni /csak akkor táncolt amikor már olyan részeg volt, hogy beszélni sem tudott../. Innen számítódik az pár szép év aminek próbálom felidézni a hangulatát.

Az első komolyabb randevú-félére a Móra múzeum előtt a parkban került sor. Baromi hideg volt, de Lóczi krémest hozott a Palánkból és azt ettük a padon. Pár nap múlva Lóczi lelkesedése lanyhult, és talán Lórinak köszönhetjük, hogy mégis lett belőle kapcsolat, akivel a nagyÁ előtt áldogálva találkoztam.

- Hát te, Nyefi?

- Én várom Lóczit, randizunk, de már 10 percet késik...

Szerencsére Lóri mint utóbb kiderült felhívta Tibit, aki másnaposan a telefonra ébredt és fogalma sem volt, hogy hol kellene lennie . Szerintem még az életében nem bicajozott olyan gyorsan oda a Gőz utcából. Hát így kezdődött...

Imre helyesbítése:

"Encikém!

Az nem Lóri volt, hanem én. Épp katona voltam pénteken ott aludtam a Mórában és szombat délben jöttem a Nagyáruháznál, akkor láttalak. Felhívtam délben és koki másnapos volt, utána megjött és hármasban elmentünk hamburgerezni
."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://loczitibi.blog.hu/api/trackback/id/tr682329527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B&D 2010.09.28. 16:43:37

Enikőt én kísértem el a Széchenyi térre, az első randira, mert akkor ő még csak hallomásból ismerte Tibit. A kapcsolatot Robi boronálta össze, aki meggyőzte őket arról, hogy ideális partnert tud ajánlani mindkettőjük számára. Végül is igaza lett! Az én helyzetem sem volt egyszerű, mert akkoriban az én fantáziámat is erősen piszkálta Enikő. Amikor megkért, hogy kísérjem el a randira, az felért egy jó nagy kokival!

Nyefi 2010.09.28. 20:54:11

Ez így igaz, sokan szurkoltak nekünk. Mind az elején, mind a végén :-)
süti beállítások módosítása